Kino: Knerten i knipe
Alt har en ende, men når noe er over er det som regel begynnelsen på noe nytt. I den tredje filmen om Knerten har Knerten, Lillebror og familien hans flyttet fra Gampetreff til Bessby, Knerten og Karoline blir foreldre og lykken er stor.
Alder: Fri
Pris vaksen: 85,- + Formidlingsomkostninger
Pris barn: 65,- Formidlingsomkostninger


Mor og far bekymrer seg likevel over at Lillebror ikke har fått noen nye venner, men Lillebror liker ikke bølla Gunnar og de andre guttene i gata. Han vil heller leke med Knerten og de to gjør en avtale om å ikke ha noen andre venner. For alltid. Så forsvinner Knerten sporløst på torget.

Og når Knerten havner i knipe må Lillebror både bruke fantasien og utradisjonelle metoder for å få ham tilbake. For Knerten er jo ikke bare en slags pinne, en rot eller en kvist - han er en venn. Mens Lillebror leter etter Knerten treffer han en matglad politikonstabel med kort lunte og han gjør sitt beste for å hamle opp med bøllene i nabolaget.

Når man leter etter noe finner man noen ganger noe helt annet. Slik er det for Lillebror også. "Knerten i knipe" er en historie som handler om nye og gamle venner, en helt ny Lille-Knerten og en ganske ny katastrofe. Det er en varm og leken film med fantastisk animasjon og det er en strålende avslutning på Knerten-triologien.

Regien er ved Arild Østin Ommundsen som er kjent fra blant annet "Mongoland", "Rottenetter" og "Monstertorsdag". Manus er skrevet av Kristin Skogheim, kjent fra "Melonas" og "Skogheims". Filmen er basert på Anne Cath. Vestlys bøker om "Lillebror og Knerten".

Adrian Grønnevik Smith spiller Lillebror. Pernille Sørensen er mor, Jan Gunnar Røise er far og Petrus A. Christensen spiller storebror Philip. Åsleik Engmark og Samsaya gir stemme til Knerten og Karoline. Denne gjengen har vært med på Knerten-eventyret fra begynnelsen av og kan nærmest regnes som en ekte familie. I "Knerten i knipe" møter du også Nils Jørgen Kaalstad som politkonstabelen, Minken Fosheim som mormor, Andreas Cappelen som doktoren og Trond Fausa Aurvåg gir stemme til Lilleknerten.

Dato : 23.09.2011
Knerten i knipe Knerten i knipe
Tid : 18:00
Arrangør : Haram Kino
Stad : Ingebrigt Davik-huset
   

Søkemotor

Haram kommune Storgata 19
6270 Brattvåg
E-post : postmottak@haram.kommune.no
Telefon
: 70 20 75 00

Faks
: 70 20 75 01
Org.nr.
: 964 980 810
Kommunenr.
: 1534
Opningstid
: 08:00 - 15.30

Søk

Skriftstorleik

Normal skriftstorleik Større skriftstorleik Størst skriftstorleik

Kontrast

(KontrastToggle)

Aktuelle lenker

 
 
Haram kommune: Storgata 19, 6270 Brattvåg      Telefon : 70 20 75 00